Billig Kredittkort | 45 dager rentefri Kredittkort | Vikenkreditt.no | 2021

Billig Kredittkort

Billig Kredittkort

Flere av kortene har noen av markedets laveste nom. rente på 14,9 %. Du har inntil 50 dager rentefri kreditt og står fritt til å velge om du ønsker å utsette deler av betalingen.

re:member - et kredittkort med mange fordeler

·Opptil 45 dagers rentefri kreditt

·Ingen årsavgift

·Inntil 150 000 kroner i kreditt

·Opptil 25 % rabatt i mer enn 200 nettbutikker med noen av kredittkortene

·Reise - og avbestillingsforsikring når du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med kortet

 

Eff. rente 18,39 % basert på et eksempel på kr 15 000 nedbetalt over 12 måneder. Kostnad kr 1 110. Samlet kredittbeløp vil da bli kr 16 110

Priser og villkår for kredittkort

Årspris0 kr
Varekjøpsgebyr0 kr
Etableringsgebyr0 kr
Tilleggskort0 kr
eFakturagebyr0 kr
Gebyr papirfaktura45 kr
Kontantuttak i minibank*0 kr
Kontantuttak i bank*0 kr
Overføring fra kort til konto35 kr + 1 % av beløpet
Nominell rente1,24 % (14,90 % per år)
Effektiv rente (per år)18,39 % per år**

*Eff. rente 18,39 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 110 kr. Totalt 16 110 kr.

Låneeksempel

nom. rente 14,9 %, eff. rente 18,13 %, 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 194 kr, totalt: 49 194 kr

Når bør du velge kredittkort?

 

  • Når du foretrekker å fikse ting over nett: hos våre tilbudere er kundens søkeprosess, noe som gjør det raskt og enkelt å søke om lån og kredittkort. Vi tror nemlig at de beste kundeopplevelsene skapes gjennom rask og enkel behandling – og personlig oppfølging når det trengs. Kredittkortsøknaden behandles umiddelbart, og ved innvilgning av søknaden kan du forvente kortet i postkassen innen en uke.

 

  • Når du vil ha en ekstra økonomisk buffer: Hvis man ikke har opparbeidet seg en stor sparekonto, kan det være greit å ha et kredittkort i reserve – enten det er for å bestille ferieturen i god tid, erstatte en ødelagt vaskemaskin, betale tannlegeregningen eller å få råd til andre ting som ikke kan vente. Da er det godt å ha ett kredittkort som passer deg og dine behov best.

Sammenlign Kredittkort

Her hos oss finner du kredittkort med de beste betingelsene. Vi har samlet viktig informasjon slik at du enkelt kan finne beste kredittkort, enten du er ute etter kort med fordeler som drivstoffrabatt, cashback eller andre bonuser, eller kanskje du bare er ute etter et klassisk MasterCard kredittkort med reiseforsikring til bruk på ferietur.

Flere andre sammenligningssider for kredittkort viser såkalte tester av kredittkort og gir terningkast på kortene. Vær klar over at slike sider kun viser kredittkortene de får penger for å promotere, og at terningkastene ikke gis på riktig grunnlag.

Vi henter oppdaterer data ofte og dette fører til at siden skal være oppdatert til enhver tid.

Hvem kan søke om Kredittkort:

For å kunne søke om kredittkort må følgende kriterier oppfylles:

 

  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker mot deg.
  • Du må være eldre enn oppgitt aldersgrense.
  • Du må være norsk statsborger og ha bodd i Norge de tre siste årene.
  • Noen kort har inntektskrav, men ikke alle.

Vurderer du å søke om Billig Kredittkort, men er ikke helt sikker på hvordan et kredittkort er annerledes enn ditt vanlige bankkort? Et bankkort er et såkalt debetkort, trekker penger rett fra kontoen din når du betaler for en vare. Kredittkort, lar deg utsette betalingen.

Siden du utsetter betalingen er det viktig å være disiplinert med kortet og ikke bruke mer penger enn du kan betale tilbake. Her i Norge får du en rentefri periode på beløpet, som er på ca 1 mnd. Med en gang denne perioden er over, må du betale renter på beløpet du skylder til de som utstedte kortet til deg. Kredittkort-renten pleier å være høy og variere stort mellom de ulike kredittkortene. Derfor er det alltid lurt å gjøre en sammenligning av kredittkort før du bestemmer deg for hvilket kredittkort du bør bestille.

Visa Kredittkort eller MasterCard?

Visa og MasterCard er noe de fleste hørt om, men vet du hva forskjellen er mellom dem? Det viktigste du må tenke på når du skal velge mellom Visa eller MasterCard er at de aksepteres på ulike steder. Visa kredittkort er den typen som aksepteres av flest butikker rundt omkring i verden, men MasterCard kredittkort følger rett etter.

Det er også lurt å vite at Visa og MasterCard ikke selv har ansvar for å gi deg kreditt når du bruker kortet ditt. Det er det banken eller tilbyderen din som har. For å finne beste MasterCard eller Visa må du derfor sammenligne de ulike kredittkortene som vanlig.

I vår oversikt kan du velge å vise VISA kort eller MasterCard, noe som kan være nyttig for å sammenligne kredittkortene.

Kredittkort på reise

Kredittkort kan brukes på mange forskjellige måter. Mens noen nærmest tar opp lån med kredittkort, så benytter andre seg av de mer generelle eller spesifikke fordelene med kredittkort. Visste du at det alltid lønner seg å bruke kredittkort på reise? Da kan du få reiseforsikring med kredittkortet, i tillegg til at du sikrer at du ikke mister alle pengene dine hvis du blir svindlet. Dette gjelder alle kredittkort og selskaper som gir deg kreditt på en tjeneste.

Dette er en av mange fordeler. Ønsker du å lese om forbrukslån kan du lese her.

.

 

Nettstedet er drevet med et kommersielt formål

Nettstedet representerer ikke et fullstendig bilde av hva som er i markedet, men et utvalg leverandører