Forbrukslån fra 7,99% | Lån inntil 500 000 uten sikkerhet | Vikenkreditt.no |

Forbrukslån

Søk Forbrukslån uten sikkerhet og forpliktelser

Søk fra 5 000 til 500 000 kr - få svar raskt.

5 000 kr 500 000 kr

Hvorfor skal jeg velge forbrukslån ?

Et Forbrukslån skal fungere for deg som trenger rask tilgang til penger.

De fleste som søker gjennom vikenkreditt får de beste tilbudene. Du som kunde velger selv hvor mye du ønsker å betale ned på lånet hver måned. Vi har fått mange fornøyde kunder som gir en god tilbakemelding på at de er fornøyde med vår sammenligningstjeneste.

Er det virkelig uforpliktende å søke?

Hos oss kan du være sikker på at du får de beste betingelsene. Prosessen er nettbasert og er veldig enkel for deg som skal søke forbrukslån. Du får som regel svar fra bankene ganske raskt. Derfor kan du få forbrukslån uten sikkerhet i løpet av noen dager. Dette er uforpliktende å søke og du velger selv hvem av tilbyderene du ønsker.

Eksempelrente: Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256

Annonselenke

Eff. rente 11,55%, kr 120.000, o/5 år. Kostnad kr 36,215,

totalt kr 156,215

Annonselenke

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten at banken stiller sikkerhet

Et forbrukslån er en form for usikret lån. Dette betyr at banken ikke stiller med sikkerhet i låntakers eiendeler, i motsetning til sikrede lån som boliglån eller billån.

Lån uten sikkerhet, som forbrukslån og kredittlån, innebærer at banken tar en større risiko ved å låne penger til deg. Dette medfører at lånet har høyere renter enn mange andre lån.

 

For deg som ikke har eiendom eller eiendeler å stille sikkerhet i, er forbrukslån et supert alternativ.

Det vil si at banken ikke stiller noen krav til sikkerhet i bolig, bil eller andre gjenstander. Du kan bruke et forbrukslån til å kjøpe noe du har ønsket lenge og bankene vil ikke spørre deg hva du skal bruke pengene til. Slike lån kan hjelpe deg med å få fullført renovering av bolig eller betale regninger og andre utgifter.

 

Når du tar opp forbrukslån er det viktig å ikke bruke mer enn du har råd til. Du skal nemlig betale pengene tilbake med en høyere rente enn normale lån.

Vikenkreditt er opptatt av at du skal kunne betale avdragene på lånet ditt, og at dette skal fungere bedre for deg som kunde. Dette er en av grunnene til at vi ønsker å formidle gode avtaler for deg.

Vikenkreditt.no

Ta riktig avgjørelse idag

Hvilke fordeler finnes med lån?

Det finnes mange fordeler når du velger det lånet som passer deg.

Fordeler

  • Banken stiller ingen krav til sikkerhet i bolig eller bil
  • Du får de beste tilbudene fra bankene og du kan sammenligne dem
  • Prosessen er nettbasert og enkel å søke
  • Du velger selv om du ønsker å godta lånet, uforpliktende å søke

Det finnes flere fordeler ved å velge et forbrukslån. Først og fremst kan pengene brukes på akkurat det du selv ønsker, enten det er reise, oppussing eller annet forbruk.

 

En annen fordel er at lånet kan fungere som en økonomisk buffer. Alle kan oppleve at uforutsette utgifter dukker opp rett før lønn.

Forbrukslån er også en nyttig låneform for alle som ikke har mulighet til å ta opp lån med sikkerhet. Du trenger med andre ord ikke å eie bolig for å få et usikret lån. Du kan også bruke forbrukslån til å refinansiere dyre smålån. Da får du kun én rente og én månedlig utgift å forholde deg til.

Hvorfor velge Vikenkreditt?

  • Formidler forbrukslån som er enkle å forholde seg til
  • Finner løsninger som passer dine behov
  • Vi lister ut de beste tilbydere av forbrukslån
  • Når det kommer til refinansiering så får du de beste tilbudene

Fakta om forbrukslån

Forbrukslån og rente

Selv om et forbrukslån kan være veldig praktisk, kan det også bli dyrt. Dette skyldes at lånets renter ofte er langt høyere enn for andre låneformer.

Før du takker ja til et forbrukslån bør du derfor tenke over lånets betingelser og vilkår. Her er det spesielt viktig å se på den effektive renten.

En annen ulempe ved forbrukslån er at det kan være utfordrende å betale det tilbake dersom du ikke følger nedbetalingsplanen. Noen havner i en negativ spiral der gamle forbrukslån må betales ned med nye.

 

I dag er det veldig mange som tar opp forbrukslån.

Finansinstitusjonene setter alltid renten individuelt. Det betyr at den renten banken oppgir når du søker ikke alltid er den du vil få.

Bankenes renteeskempler skal være representative. Dersom lånesummen eller løpetiden du ønsker på ditt forbrukslån avviker fra dette eksempelet, vil renten kunne bli en annen.

 

En annen ting som påvirker hvilken rente du kommer til å få, er kredittvurderingen som foretas av deg. I de fleste tilfeller benytter bankene seg av en todelt kredittvurderingsmodell, hvor banken fastsetter en egen risikovurdering basert på krav som alder, bruttoinntekt og div. Denne kombineres ofte med kredittvurderingen til et eksternt selskap, som for eksempel Bisnode, Experian eller Creditsafe. Kredittscoren skal avgjøre om du er en god nok til å betale forbrukslånet eller ikke. Slik sørger banken for at lånet ikke blir misligholdt.

Forbrukslån med avdragsfrihet

Noen banker tilbyr også avdragsfrihet på sine forbrukslån, som betyr at man kan slippe å betale ned på lånet det første året. Men dette gjelder kun avdrag og ikke renter, som selvfølgelig må tilbakebetales. Har du kjøpt en bolig eller nettopp pusset opp med et forbrukslån, kan det være veldig lurt å ha en buffer før du begynner med nedbetaling av lånet. I disse tilfellene kan avdragsfrihet være en god løsning.

 

Når man renoverer bolig så vil selvfølgelig taksten på huset øke, og man vil få tilbake kostnadene for lånet ved et salg av bolig. I disse tilfellene så kan det lønne seg å ta opp et forbrukslån.

Les hva våre kunder sier om vår service!

" Jeg var usikker på hvilken bank jeg skulle ta forbrukslån i. Når jeg fant frem til Vikenkreditt.no ble valget lett. Jeg fikk opp sammenligning av flere forbrukslån og valgte til slutt det lånetilbudet som passet meg og min økonomi best "

Janne 34 år

Forbrukslån uten sikkerhet | Alt du trenger å vite

Et forbrukslån kan være en god løsning når du trenger finansielle midler til å dekke
uforutsette utgifter. Kanskje oppvaskmaskinen eller kjøleskapet plutselig må byttes ut?
Det er også mange som har bruk for forbrukslån dersom de har økte kostnader over en
kortere tidsperiode, for eksempel i forbindelse med oppussing.
Selv om forbrukslånet kan være praktisk, er det viktig at du velger riktig lån. Hvordan finner
du markedets beste forbrukslån? Dette skal vi nå forklare deg!

 

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Dette betyr at bankene ikke stiller krav til at du må stille med sikkerhet i eiendeler for å ta opp et lån. Du trenger med andre ord ikke å stille for eksempel huset ditt eller bilen din som pant for å kunne få innvilget et slikt lån.

Forbrukslån har likevel lav rente i forhold til de fleste kredittkort.

Refinansiering av kredittkort med forbrukslån

Med refinansiering kan du samle kredittkortgjeld og andre smålån i ett lån uten sikkerhet, på denne måten slipper du å betale flere månedlige gebyrer, og du får bedre oversikt over din økonomi.

Vikenkreditt hjelper deg slik at det skal være enkelt å søke om refinansiering av forbrukslån som å søke forbrukslån. I din søknad oppgir du bare om du ønsker å bruke hele summen på refinansiering, eller kun deler av lånesummen – resten vil da utbetales som et nedbetalingslån.

Forbrukslån kalkulator og markedets beste lån

For å få et best mulig forbrukslån, er det viktig at du vet hva du skal se etter. Her kan en sammenligningstjeneste være nyttig. Sammenlign lånebetingelser fra flere ulike banker, og velg lånet som passer deg best.
Jo lavere effektiv rente lånet har, jo bedre. Effektiv rente omfatter både nominell rente og eventuelle gebyrer som kommer utenom (som etableringsgebyr og månedlige gebyrer).

 

Vikenkreditt er en tjeneste hvor man kan sammenligne forbrukslån, og enkelt vurdere den laveste renten ved å bruke deres lånekalkulator. Men den baserer seg kun på lånebeløp og nedbetalingstid, for å få et tilbud skreddersydd deg og din situasjon søk om forbrukslån.

Det er ikke tilfeldig hvor gode lånebetingelser banken gir deg. Her er det nemlig flere faktorer som spiller inn. Banken avgjør hvorvidt du er betalingsdyktig gjennom en kredittsjekk.

 

Faktorer som lav inntekt, betalingsanmerkninger, hyppig flytting og lav alder kan alle ha en negativ effekt på lånesøknaden din.
Det er spesielt viktig at du ikke har betalingsanmerkninger, da dette får varsellampene til å lyse hos banken. De vil neppe låne ut penger til deg om du har en historikk som tilsier at du ikke betaler regningene dine.

Vikenkreditt.no

Nettstedet er drevet med et kommersielt formål

Nettstedet representerer ikke et fullstendig bilde av hva som er i markedet, men et utvalg leverandører