Kredittkort reise | Beste Kredittkort Reise | Vikenkreditt.no | 2021

Kredittkort Reise

Kredittkort når du skal reise

Skal du ut å reise er det viktig at du finner kortene med noen av markedets laveste nom. rente på 14,9 %. Du har inntil 45 dager rentefri kreditt.

Kredittkort når du skal reise, Nå med mange fordeler. Kredittkort reise

·Inntil 45 dagers rentefri kreditt

·Ingen årsavgift

·Inntil 150 000 kroner i kreditt

·Opptil 25 % rabatt i mer enn 200 nettbutikker med noen av kredittkortene

·Reise - og avbestillingsforsikring når du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med kortet

 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Priser og villkår for Beste kredittkort for reise

Årspris0 kr
Varekjøpsgebyr0 kr
Etableringsgebyr0 kr
Tilleggskort0 kr
eFakturagebyr0 kr
Gebyr papirfaktura45 kr
Kontantuttak i minibank*0 kr
Kontantuttak i bank*0 kr
Overføring fra kort til konto35 kr + 1 % av beløpet
Nominell rente1,24 % (14,90 % per år)
Effektiv rente (per år)18,39 % per år**

*Eff. rente 18,39 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 110 kr. Totalt 16 110 kr.

Låneeksempel

nom. rente 14,9 %, eff. rente 18,13 %, 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 194 kr, totalt: 49 194 kr

Når bør du velge kredittkort for din reise?

 

  • Når du foretrekker å bruke kredittkort på ferie: Mange føler det er en trygghet å bruke kredittkort på ferie. Beste kredittkort ferie kan brukes til å finansiere ferie eller brukes til daglig kjøp på ferie.

 

  • Hvorfor bruke kredittkort på reise: Skulle det oppstå problemer så har du som bruker en del fordeler. Noen har forsikringer ved svindel og andre har gode bonuser når du bruker kredittkort på reise.

Sammenlign Kredittkort for reise

Her hos vikenkreditt.no finner du mange kredittkort som kan passe for deg. Her får du de beste betingelsene ved valg av kredittkort til reise. Noen er ute etter et kredittkort med fordeler som drivstoffrabatt, cashback eller andre bonuser, eller kanskje du bare er ute etter et MasterCard kredittkort med reiseforsikring til bruk på reise.

Mange andre sammenligningssider for kredittkort viser tester av kredittkort og gir terningkast på kortene. Det du må tenke på er at slike sider kun viser kredittkortene de får penger for å promotere, og at terningkastene ikke gis på riktig grunnlag.

 

Kredittkort reise:

For å kunne søke om kredittkort må disse kriteriene oppfylles:

 

  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker mot deg.
  • Du må være eldre enn oppgitt aldersgrense.
  • Du må være norsk statsborger og ha bodd i Norge de tre siste årene.
  • Noen kort har inntektskrav, men ikke alle.

Hvis du vurderer du å søke om Kredittkort til reise, men er ikke helt sikker på hvordan et kredittkort funker? Kredittkort er noe annet en debetkort. Kredittkort lar deg utsette betalingen i inntil 50 dager rentefritt.

Siden du utsetter betalingen er det viktig å betale når du kan. Helst bør du betale tilbake innen 30 dager. Hvis du bruker kredittkort smart er det mange fordeler. Kredittkort er ikke for alle, noen tar opp kredittkort uten å ha mulighet til å betale tilbake. Dette anbefaler ikke vikenkreditt.

Visa Kredittkort eller MasterCard?

Visa og MasterCard er noe de fleste hørt om, men vet du hva forskjellen er mellom dem? Det viktigste du må tenke på når du skal velge mellom Visa eller MasterCard er at de aksepteres på ulike steder. Visa kredittkort er den typen som aksepteres av flest butikker rundt omkring i verden, men MasterCard kredittkort følger rett etter.

Det er også lurt å vite at Visa og MasterCard ikke selv har ansvar for å gi deg kreditt når du bruker kortet ditt. Det er det banken eller tilbyderen din som har. For å finne beste MasterCard eller Visa må du derfor sammenligne de ulike kredittkortene som vanlig.

I vår oversikt kan du velge å vise VISA kort eller MasterCard, noe som kan være nyttig for å sammenligne kredittkortene.

Kredittkort på ferie

Kredittkort kan brukes på mange måter. Visste du at det alltid lønner seg å bruke kredittkort på reise? Da kan du få reiseforsikring med kredittkortet, i tillegg til at du sikrer at du ikke mister alle pengene dine hvis du blir svindlet. Dette er den største fordelen når du bruker kredittkort på ferie. Hvis noe skulle skje så er du sikker på at du får tilbake penger.

Dette er en av mange fordeler. Ønsker du å lese om forbrukslån kan du lese her.

.

 

Nettstedet er drevet med et kommersielt formål

Nettstedet representerer ikke et fullstendig bilde av hva som er i markedet, men et utvalg leverandører