Kredittkort | Vi har kåret beste Kredittkort med fordeler og rabatter | 2021

Kredittkort

Vi deler våre beste tips når du skal finne Kredittkort

Når du skal finne kredittkort er det viktig at du ser på hvor lang rentefri tilbakebetaling kortet har.

 

Det første du bør gjøre er at du bestemmer deg for kredittgrensen på kortet. Så sammenligner du flere kort. Hos vikenkreditt har vi kåret de beste kortene slik at det skal være enklere for deg å bestemme hvilket kredittkort du skal velge.

 

Det finnes veldig mange fordeler med et kredittkort. Hos oss viser vi deg all den informasjonen du trenger for å velge riktig kort.

Vi hjelper deg når du skal finne kredittkort, på den måten sikrer vi at du tar en avgjørelse som er riktig for deg, din situasjon og din økonomi.

 

Kredittkort | Det du trenger å vite

Et kredittkort skal være en god løsning når du har behov for å betale uforutsette utgifter. Kanskje vasken gikk i stykker eller noe er galt med bilen?

Det er også mange som tar i bruk et kredittkort for daglige kjøp i butikken.

 

Et kredittkort kan være praktisk, men det er viktig at du velger et kredittkort som har lang rentefri tilbakebetaling. Hvordan finner du det beste kredittkortet? Finnes det kredittkort test? Dette skal vi hjelpe deg med!

Hva er et kredittkort?

Et kredittkort er en form for usikret lån bare i et kort. Dette betyr at banken ikke stiller krav til sikkerhet i låntakers eiendeler.
Siden det ikke stilles sikkerhet så innebærer det at banken tar en større risiko ved å gi deg et kredittkort. Dette medfører at kortet har en høy effektiv rente enn mange andre lån.

For deg som ikke har noe problem med å tilbakebetale raskt er kredittkort en god løsning.

Fordeler ved å bruke kredittkort

Det finnes mange fordeler ved å bruke et kredittkort. Først og kanskje det beste er at pengene kan brukes på akkurat det du selv ønsker.

En annen fordel er at kredittkort kan fungere som en økonomisk buffer. Dette for å dekke utgifter som du ikke forventer.

Kredittkort er også en nyttig nyttig for alle som ikke ønsker forbrukslån. Grunnen er den rentefrie tiden på tilbakebetaling.

En fordel med kredittkort er bonuspoeng når du handler. Dette kan kan du få ved kjøp av dagligvarer eller bensin. Den effektive renten på et slikt kort er vesentlig høyere enn ved et forbrukslån.

Er kredittkort en dårlig løsning?

Selv om kredittkort kan være veldig praktisk, kan det også fort bli veldig dyrt. Dette skyldes at kortets renter ofte er langt høyere enn for andre type lån. Før du søker kredittkort bør du lese all informasjon om kortet. Her er det spesielt viktig å se på den effektive renten.

 

Kredittkort test viser frem de beste kortene. En annen negativ side med et kredittkort er at det kan være vanskelig å betale det tilbake dersom du går over rentefrie perioden. Noen har ikke økonomi til å betjene et kredittkort, men da skal du heller ikke bruke et slik kort.

Slik finner du markedets beste kredittkort

For å finne det beste kredittkortet, er det viktig at du vet hvilke ting du skal se etter. Her kan en sammenligningstjeneste være veldig nyttig for deg som søker. Sammenlign kredittkort fra flere ulike banker, og velg det kortet som passer deg best.

Sammenlign kredittkort i Norge

Hos Vikenkreditt finner du de beste kredittkortene i Norge. Vi har samlet data i oversikten slik at du enkelt kan orientere deg frem til det beste kredittkort, enten du er ute etter kort med fordeler som rabatt på drivstoff, cashback eller andre bonuser. Det kan hende du bare er ute etter et MasterCard kredittkort med reiseforsikring til bruk på ferie.

 

Flere andre sammenligningssider for kredittkort viser tester av kredittkort og gir  terningkast på kortene. Det du skal være klar over er at slike sider kun presenterer kredittkortene de får penger for å promotere, og at terningkastene ikke gis på et riktig  grunnlag.

Hvem kan søke om kredittkort?

For å søke om kredittkort må følgende kriterier oppfylles:

  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker mot deg.
  • Du må være eldre enn oppgitt aldersgrense.
  • Du må være norsk statsborger og ha bodd i Norge de tre siste årene.
  • Noen kort har inntektskrav, men ikke alle.

Forskjellen på kredittkort og bankkort

Tenker du å søke om kredittkort, men ikke er helt sikker på hvordan et kredittkort er annerledes enn ditt vanlige bankkort? Dette skal vi nå forklare deg. Et bankkort også kalt debetkort, trekker penger direkte fra din konto når du betaler for en vare. Kredittkort lar deg betale for varen å utsette betalingen. Renten er ofte veldig høy hvis du går over den rentefrie perioden.

 

Siden du utsetter betalingen er det viktig å ikke bruke kortet over evne, siden dette er penger du skal betale tilbake senere med en høy rente. De fleste kort i Norge gir deg en rentefri periode på beløpet, som er på ca én måned. Når denne perioden er over, må du betale renter på beløpet du skylder selskapet som utstedte kortet til deg. Kredittkort renten kan være høy og variere stort mellom de ulike bankene. Dette er en av grunnene til at en sammenligning av kredittkort er viktig. Du kan se på kredittkort test for 2020 for å finne de gode kortene.

Hvilket kort er best i test?

Det finnes kun noen gode kredittkort tester gjort de siste årene. En forutsetning for at man skal kunne stole på slike tester er at de er utført av personer som selv ikke har interesser innenfor bransjen. Hos vikenkreditt i forhold til andre tilbydere har vi kun listet ut inntil 9 kredittkort. Det finnes over 30 tilgjengelige kort på markedet! Vi vil gjøre det enkelt slik at du skal finne riktig kort.

Fordelene med kredittkort i utlandet

Kredittkort kan brukes på mange ulike måter. Noen tar nærmest opp lån med kredittkort, mens andre bruker det til generelle kjøp eller fordelene med kredittkort. Visste du at det alltid lønner seg å bruke kredittkort når du skal på reise? Da kan du blant annet få reiseforsikring med kredittkortet, i tillegg til at du sikrer at du ikke mister alle pengene dine hvis du blir svindlet, lurt eller ranet. Dette gjelder alle kredittkort og selskaper som gir deg kreditt på en tjeneste.

Er kredittkort farlig?

Det kan være farlig for nye kredittkortbrukere, som kan bli fascinert av det som virker som "gratis" tilgang til penger. Selv noen erfarne kredittkortbrukere faller fortsatt i kredittkortfellene. Hvis du tenker på å skaffe et kredittkort - eller lurer på om du skal kutte ut kredittkortene dine? Det er viktig at du forstår farene som følger med kredittkort. Ønsker du hjelpe med å opparbeide bedre kredittkortvaner. Vi anbefaler å bruke kredittkort på en ansvarlig måte og unngå feller som så mange forbrukere har falt i.

Fristelsen til å bruke penger

Studier viser at forbrukere bruker mer når de betaler med kredittkort enn når de betaler med kontanter. I en studie var deltakerne villige til å bruke så mye som dobbelt så mye når de bruker kredittkort kontra kontanter. Det er enkelt og praktisk å bruke penger med kredittkort, og du føler ikke "smerten" av kontanter som forlater lommeboken. Det forklarer kanskje mengden kredittkortgjeld i Norge.

Slik unngår du kredittkortfellene

Første tips er at du bør angi en personlig forbruksgrense på kredittkortet ditt, selv om det er under kredittgrensen, basert på hvor mye du har råd til å betale på kredittkortet hver måned.

 

Tips 2 er at du bør være forsiktig så du ikke bruker for mye på å leve en livsstil du virkelig ikke har råd til, eller å imponere folk med kredittkortet.

Kredittkort har høy rente

Ved å betale kredittkort saldoer i sin helhet hver måned kan du unngå å betale renter i det hele tatt. Hvis du ikke betaler i sin helhet, går en del av hver betaling til rentebetalinger og øker tiden det tar å betale saldoen din. 

Betal saldoen i sin helhet for å unngå å betale renter på kjøp. Hvis du ikke kan betale fullstendig, kan det hende du tar mer enn du har råd til å betale, men betaler så mye du kan hver måned til du har brutt saldoen din til null. Fordelen er at du har en rentefri periode!

 

Når du har gjeld, er det mye vanskeligere å nå dine andre økonomiske mål. Å bruke penger på gjeld gir deg mindre penger til andre prioriteringer som å spare til pensjon eller sommerferie. Du må kanskje utsette dine mål eller føle deg fanget i en jobb du ikke liker, fordi du må betale regningene dine.

Kredittkortgjeld

Kjenn igjen tegnene på at du er på vei mot kredittkortgjeld, spesielt ikke å kunne betale regningen din hver måned. Slutt å bruke kredittkortene dine og fokuser på å leve innenfor dine budsjetter for å unngå å problemer.

 

Risiko for å ødelegge kredittscoren din er større ved bruk av kredittkort.

Kredittkort har stor innvirkning på kredittpoengene dine. Bruk kredittkortet ditt klokt, og ikke bruk over evne. Men hvis du gjør en feil - som å gå glipp av en betaling i 30 eller flere dager - vil kredittpoengene synke. Jo mer du ødelegger, jo mer faller kredittpoengene dine. Til slutt er du ikke kredittverdig!

Cash Back

Cash-back vil si at du skal bruke kredittkortet og få rabatt på f.eks 1% av kjøpene dine i form av cash back. I dag har konseptet vokst og blitt veldig populært. Nå har noen kort nå 2%, 3% eller til og med så mye som 6% cash back på utvalgte kjøp, selv om slike lukrative tilbud innebærer kvartalsvise eller årlige utgiftsgrenser. De beste cashback-kortene er de som krever minimale gebyrer og renter , samtidig som du tilbyr en høy belønningsgrad.

 

Belønningspoeng er satt opp slik at kortinnehavere kan tjene ett eller flere poeng per krone i utgifter. Mange kredittkort gir bonuspoeng for bestemte utgiftskategorier som restauranter, dagligvarer eller bensin. Når visse inntjening grenser er nådd, kan poeng innløses for reiser, gavekort fra forhandlere og restauranter.

 

Alternativene for kredittkort belønninger er nesten uendelige. Få et kort med co-branding som tilbys i samarbeid med en hotellkjede, klesforhandler, og du kan utnytte dine daglige utgifter for å tjene verdifulle belønninger dag inn og dag ut. Trikset er å finne kredittkortet som passer best med dine utgifter. Å gjøre det omvendte - endre utgiftene slik at det passer med et bestemt kort - kan være kontraproduktivt. Men hvis du allerede bruker penger på en jevnlig basis med en bestemt forhandler eller har tilknytning til et bestemt hotell, hvorfor ikke bruke kortet som vil oppmuntre til din forbedrede belønninger, rabatter og fordeler?

Sikkerhet med kredittkort

Betaling med kredittkort gjør det lettere å unngå tap fra svindlere. Når debetkortet ditt brukes av en tyv, mangler pengene øyeblikkelig fra kontoen din. Pengene vil bli trukket direkte fra din bankkonto. Det kan ta en stund før de falske transaksjonene blir reversert og pengene gjenopprettet til kontoen din mens banken etterforsker.

 

Derimot, når kredittkortet ditt blir brukt uredelig, er du ikke ute med penger - du varsler bare kredittkortselskapet om svindel og betaler ikke for transaksjonene du ikke gjorde mens kredittkortselskapet løser saken. 

Kredittkort Nettverk som Visa og Mastercard gir null ansvarsdekning for uautoriserte kjøp som en måte å oppmuntre til bruk av kort over kontanter og sjekk.

Når du foretar et debetkortkjøp, blir pengene dine borte med en gang. Når du foretar et kredittkortkjøp, blir pengene dine igjen på brukskontoen din til du betaler kredittkortregningen.

 

Når du konsekvent betaler med et kredittkort, trenger du ikke å se balansen på bankkontoen din like nøye. Du har også en rentefri periode på ditt kredittkort!

Hva er et kredittkort?

Kredittkort eller forbrukslån?

Du kan bruke et forbrukslån til å pusse opp bolig og banken vil ikke stille krav til sikkerhet. Et kredittkort er det veldig mange som bruker til det daglige. Noen av grunnene til det er at det finnes en rekke fordeler og rabatter.

 

Noen sparer penger på bensin mens andre får rabatter i butikker. Vi vil uansett ikke anbefale å bruke kredittkort hvis du ikke har råd til å betale renten.

 

I dag finnes det veldig mange långivere som tilbyr kredittkort, det gjør at det er vanskelig å vite hvilket kredittkort du skal velge og hvor du finner de beste avtalene.

 

Det mange lurer på er om det i det hele tatt er mulig å finne kredittkort med lav rente. Ja det finnes kredittkort som er billigere enn andre. Da er det viktig at du ser på den effektive renten da denne viser alle gebyrer.

 

Akkurat hva du mener er et billig kredittkort kommer an på hvordan betalingsevnen din er og hvilken rente du får. Kredittkort har den renten som er oppgitt. Forbrukslån så kan renten variere utifra din kreditt-score.

Har du behov for tilgang til rask kapital i en kortere periode eller kanskje du har andre grunner til at du trenger kredittkort. Dersom du sjekker tabellen på vikenkreditt kan du se hvilket kort som er anbefalt.

 

Uforutsette utgifter kommer når du minst forventer det. Da er det greit å ha tilgang til raske penger. Kredittkort skal kun brukes hvis du vet du har evne å betale tilbake med den renten som er oppgitt.

 

Vikenkreditt ønsker at du skal finne riktig kredittkort for ditt bruk. Derfor formidler vi noen av markedets beste kredittkort og betingelser.

Enten du trenger kort for å handle dagligvarer eller til bruk på ferie i utlandet.

Forbrukslån Test    Kredittkort reise   Beste forbrukslån   Forbrukslån

Vikenkreditt.no  Test kredittkort    Forbrukslån inntil 500 000

Ta riktig avgjørelse idag

Dette skal du tenke på når du skal velge kredittkort

Trenger du kredittkort til daglig bruk eller til reise?

Det finnes et stort utvalg av kredittkort på markedet i dag. Hvordan skal du velge riktig kort?

En av de viktigste grunnene er tilgangen på penger og fordelene kortet gir deg som kunde. En av grunnene til at kredittselskapene har fått så stort marked hos forbrukere er at søkeprosessen er nettbasert og du får som regel svar ganske raskt når du søker om kredittkort.

Når du skal finne kredittkort med lavest mulig rente, er det viktig å sammenligne de ulike kortene på markedet. Det finnes mange sammenligningstjenester som hjelper deg.

Det som er viktig å notere seg er å se på den effektive renten, men selvfølgelig alle andre kostnader som krav, lånebeløp og alle andre muligheter. 

Kredittkort er perfekt hvis du skal på ferie.

Det finnes mange forskjellige kredittkort som er perfekt til utenlandstur. De fleste av kortene har forsikringer inkludert hvis du skulle være uheldig å havne i en situasjon. Men igjen så har flere av kortene gode fordeler, rabatter og bonuser.

Det som er felles for Billig forbrukslån og kredittkort er at du ikke skal låne mer penger enn det du kan betale tilbake. Kredittkort kan du bruke når du skal ut å reise eller små kjøp som klær eller bensin.

Veldig mange ønsker heller å ha gjeld på forbrukslån en kredittkort. En av grunnene er at renten på forbrukslån er vesentlig lavere enn på kredittkort. Det er mange goder når man bruker kredittkort, som f.eks. bonuser og rabatter når man betaler med et kredittkort. Så hvis du kan betale tilbake veldig raskt og helst innen den rentefrie perioden så vil vi anbefale å søke på kredittkort i vår sammenligningstjeneste.

Termingebyr: Normalt legger bankene til et lite beløp på toppen av det du betaler av avdrag og renter på lånet, hver måned. Dette dekker alle administrasjonskostnader som banken bruker på å betjene lånet ditt.

Terminbeløp: Dette er summen av avdrag, gebyrer og renter som du betaler for lånet i hver termin. Har du f.eks. et fleksibelt lån der du selv bestemmer over avdragene, vil det laveste termingebyret bestå av renter og gebyrer.

 

Etableringsgebyr: Når banken oppretter et nytt lån i ditt navn, krever de et pengebeløp for dette. Dette gebyret betaler du bare en gang.

Nettstedet er drevet med et kommersielt formål

Nettstedet representerer ikke et fullstendig bilde av hva som er i markedet, men et utvalg leverandører