Test Kredittkort | Kredittkort Test 2021 | Vikenkreditt.no - 2021

Kredittkort Test

Kredittkort Test

Flere av kortene har laveste nom. rente på 14,9 %. Du har inntil 50 dager rentefri kreditt!

Test Kredittkort med mange fordeler

·Opptil 50 dagers rentefri kreditt

·Ingen årsavgift

·Inntil 150 000 kroner i kreditt

·Reise - og avbestillingsforsikring når du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med kortet

 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Priser og villkår for Test kredittkort

Årspris0 kr
Varekjøpsgebyr0 kr
Etableringsgebyr0 kr
Tilleggskort0 kr
eFakturagebyr0 kr
Gebyr papirfaktura45 kr
Kontantuttak i minibank*0 kr
Kontantuttak i bank*0 kr
Overføring fra kort til konto35 kr + 1 % av beløpet
Nominell rente1,24 % (14,90 % per år)
Effektiv rente (per år)18,39 % per år**

*Eff. rente 18,39 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 110 kr. Totalt 16 110 kr.

Låneeksempel

nom. rente 14,9 %, eff. rente 18,13 %, 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 194 kr, totalt: 49 194 kr

Test kredittkort i dag?

 

  • Foretrekker du å fikse ting over nett: Våre tilbudere har kundens søkeprosess i fokus, noe som gjør at det går raskt og enkelt å søke om forbrukslån og kredittkort. Vikenkreditt.no mener at det er viktig for søkere og få personlig oppfølging når det trengs. Ved innvilgning av søknaden kan du forvente kortet i postkassen innen en uke.

 

  • Trenger du ekstra økonomisk buffer i økonomien: Hvis man ikke har  en stor sparekonto, kan det være greit å ha et kredittkort i lomma – enten det er for å bestille klær på nett, erstatte en ødelagt Tv, betale regningen eller å få råd til andre ting. Da er det godt å ha ett kredittkort som passer deg best.

Sammenlign Kredittkort

Her finner du test kredittkort med de beste betingelsene. Vi har samlet viktig informasjon slik at du enkelt kan finne beste kredittkort, enten du er ute etter kort med fordeler som drivstoffrabatt  eller kanskje du bare er ute etter et MasterCard kredittkort med reiseforsikring.

Flere sammenlign kredittkort viser såkalte tester av kredittkort og gir terningkast på kortene. Du må være klar over at slike sider kun viser kredittkortene de tjener mest på. Vi henter oppdaterer data ofte og dette fører til at siden skal være oppdatert til enhver tid. Slik har vi test kredittkort med oppdatert informasjon.

Hvem er test Kredittkort for?

For å kunne søke om kredittkort må følgende kriterier oppfylles:

 

  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker mot deg.
  • Du må være eldre enn oppgitt aldersgrense.
  • Du må være norsk statsborger og ha bodd i Norge de tre siste årene.
  • Noen kort har inntektskrav, men ikke alle.

Vurderer du test Kredittkort, men er ikke helt sikker på hvordan et kredittkort fungerer i forhold til ditt vanlige bankkort? Et bankkort er et debetkort, Debitkort trekker penger rett fra kontoen din når du betaler for en vare. Kredittkort lar deg utsette betalingen.

Når du utsetter betalingen er det viktig å være disiplinert og ikke bruke mer penger enn du har råd til. Her i landet får du en rentefri periode på beløpet, som er på ca 45 dager. Når denne perioden er over, må du betale renter på beløpet du har lånt til de som utstedte kortet til deg. Kredittkort-renten pleier å være høy og variere mellom de ulike kredittkortene. Derfor er det alltid lurt å gjøre en sammenligning av kredittkort før du bestemmer deg for hvilket kredittkort du skal ha. Test kredittkort 2020

Test kredittkort | Visa Kredittkort eller MasterCard?

Visa og MasterCard er noe alle hørt om, men hva forskjellen er mellom de? Det du bør tenke på når du skal velge mellom Visa eller MasterCard er at de aksepteres på ulike steder. Visa kredittkort er den typen som aksepteres av flest butikker rundt omkring i verden, men MasterCard kredittkort følger rett etter Visa kredittkort. Derfor er det lurt å se på kredittkort test 2020.

Noe annet du må vite er at Visa og MasterCard ikke har ansvar for å gi deg kreditt når du bruker kredittkortet . Det er det banken eller tilbyderen din som står for. For å finne beste kredittkortet må du sammenligne de ulike kredittkortene som vanlig. Her kan du se på Test kredittkort.

I vår oversikt kan du velge å vise VISA kort eller MasterCard, noe som kan være nyttig for å sammenligne kredittkortene.

Test Kredittkort på reise

Kredittkort kan brukes på alle reiser og mange måter. Noen tar opp lån med kredittkort, mens andre benytter seg av fordelene med kredittkortt. Vet du at det alltid lønner seg å ha med kredittkort på reise? Du får reiseforsikring med kredittkortet, i tillegg til at du sikrer at du ikke blir frastjålet alle pengene dine hvis du blir lurt. Dette gjelder alle kredittkort og selskaper som gir deg kreditt på en tjeneste. Her igjen er det viktig at du gjør en sammenligning av kredittkort.

Dette er en av mange fordeler. Ønsker du å lese om forbrukslån kan du lese her.

.

 

Nettstedet er drevet med et kommersielt formål

Nettstedet representerer ikke et fullstendig bilde av hva som er i markedet, men et utvalg leverandører